Bel ons: 030-8905590

Orteliuslaan 855

3528  BE UTRECHT

email: catering@thehumannetwork.nl

Stoofpotje van wild zwijn

 

Midden in de herfst is er volop wild. Deze week maken we een stoof met
wild zwijn. Wilde zwijnen of everzwijnen zijn zoals alle varkens veeleters. Ze smikkelen onder meer gras, bladeren, eikels, beukennoten, kruiden, wortels van allerlei planten, paddenstoelen, vruchten en ook kikkers, slangen en wormen. Dat geeft ze een zeer aparte wildsmaak.
Everzwijnen hebben steviger vlees dat ook magerder is dan het varken van tegenwoordig.
Voor de stoof gebruiken we nekvlees, ook wel procureurstuk genoemd. Naast uien en knoflook stoven we blanke en donkere rozijnen mee.
We brengen de stoof op smaak met o.a. Worchestershiresaus en sherryazijn.
Heerlijk met een glas kruidige stevige rode wijn!

Op voorraad

We hebben stoof diepgevroren op voorraad: bestellen kan samen met de stoof van deze week.

Spaanse stoof
Amerikaanse stoof

Kosten

Alle stoven kosten €8,50 per portie.

Heeft u nog ideeën of speciale wensen? Laat het ons vooral ook weten.